Frida tipsar

Haha nu ska jag härma Alice lite och tipsa om en hemsida.

http://gnagarboden.se
Där kan man köpa, hinder, selar, mat och allt möjligt. En bra sak som kanske inte alla kaninbutiker har är att dom säljer torkade, nässlor, groblad osv. Det kan man köpa om man inte orkar torka själv.

En sak som jag funderar på att köpa därifrån är den här:
http://www.gnagarboden.se/jeans-m-guldstjarnor-p-387-c-351.aspx
Synd att den inte var i bogsele, då hade den redan vart här ;)
/Frida

On My way home

Påväg hem med Adolf efter att ha träffat Linnea :3


Promenaden

Promenaden gick superbra, vi sprang runt på gräsmattan så jag nästan blev helt andfådd. Om han inte klarar av att hoppa så mycket så skulle han kunna bli bra på kapplöppning, haha jag skojade. Men det märktes att han inte rört sig på ett tag för han var jätte glad att få komma ut & springa. Selen satt superbra, fast först råkade jag sätta den åt fel håll hehe. Imorgon tänkte jag & mamma åka och köpa pellets & halm. Så ikväll så får han sallad & maskgrossblad till middag. Två våningsburen står kvar uppe vid grannarna, dom har flyttat men Simba får vara där uppe på nätterna. Två våningsburen kommer nog ner i veckan. Men under dagarna kommer han vara på gräsmattan i trekantiga buren. Nu ska jag ut & fylla på hans vatten.
/Linda


Rubrik rubrik ^^

Då har jag varit på agility med hunden på björkängs camping :) det var mer en föreställning för camparna så ingen speciell tävling jag fotade och fick till några bra bilder :) Vera skötte sig skit bra och nu smaskar jag på en calippo shot :33

När jag kommer hem blir det upp på rummet och fixa lite, antagligen gå ut till Adolf sen ;) längtar tills pappa har semester så vi kan åka och köpa krampor bommar kompost galler och höns galler dels för hindret och för att ute buren ska bli klar ^^

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3586083/images/2012/pic_207352047.jpg" class="image">


Äntligen!

Igår kunde jag inte skriva ett inlägg så jag skriver ett lite längre idag. Idag flyttar mina grannar o i och med det kommer jag få Simba! Jag kommer sakna dom mycket men jag är ändå väldigt taggad! Jag har haft lite bråk med mina föräldrar beroende på var två våningsburen ska stå. Men den ska stå vid sidan av mitt hus. När dom kommit mer med Simba så ska vi antingen gå ut i förrådet och leta efter kompostgaller så han kan springa lite. Annars tar jag en liten promenad med honom. Jag kommer kanske fota lite, just nu bloggar jag från mobilen så tyvärr får ni ingen bild.

/Linda


Landet

Nu är jag på landet, hindret är klart men det är så litet eftersom vi inte hade så mycket att bygga med. Men här på landet har vi mycket så jag kanske bygger ett riktigt långt hinder.
Saknar mina bebisar<3
Ludde är lika busig som vanligt men han har börjat lugna ner sig lite iaf.
/Frida

Lilla Engla<3

Städat buren :)

Städade Adolfs bur nu precis även om vädret inte riktigt var med mig men fint blev det la ;)

// Alice

Före efter bilder :) det var ändå bara 1 vecka sedan jag städade så mycket bajsar han la xD


RVHD

RVHD finns nu i Varberg, Västra Götalandslän. Om ni bor däromkring som jag och Linnea gör och era kaniner inte är vaccinerade föreslår jag stort att ni vaccinerar dom så snabbt som möjligt! Varken Adolf, Kolan, Alfred eller Dumle (Lea som jag kallar henne eftersom jag och Linnea kom på att det var en tjej) är vaccinerade. Vi ska ta kontakt med våra föräldrar och göra det snarast!


Kaninpest är varje kaninägares mardröm eftersom sjukdomen inte går att behandla och ofta leder till en smärtsam död. När man medmetet planterade in sjukdomen i Frankrike på 50-talet så började den spridas ut över Europa.

Det som i alltså i början var tänkt att kontrollera mängden vildkaniner blev en sjukdom som hotar våra tamkaniner. Viruset sprids oftast genom de blodsugande insekterna som sitter på smittade kaniner och som sprids ut i naturen där sådana djur varit. En ovanligare smittväg är direktkontakt med en sjuk kanin. Än så länge är smittan främst begränsad till de södra delarna av Sverige men även på Gotland och upp mot Göteborg.


Symptom för myxomatos är bland annat feber, allmän svullnad i ansikte, mjölkaktigt tårflöde, svullna könsdelar, knutor i huden, slöhet, feber och nedsatt eller helt upphörd aptit. Om du misstänker att din kanin har kaninpest ska du isolera den från andra kaniner, kontakta veterinär och om du eventuellt får bekräftat att det är kaninpest så bör du även kontakta kaninföreningar i närheten så att de vet att smittan finns där du är. Kaninpest kan inte behandlas eftersom att det inte finns effektiva behandlingar mot virus. Det en veterinär kan göra för kaninen är sådant som att se till att den får i sig mat och ge smärtstillande, eller låta den somna in.

Det bästa man kan göra för att skydda sin kanin är att vaccinera den två gånger årligen. Vaccinationen ger inte 100 % skydd, men hjälper kaninen mycket om den skulle smittas. Är kaninen inte vaccinerad kan man helt enkelt undvika att ha den utomhus eller så bör man vara helt säker på att det inte finns kaninpest där man bor.

 

Text tagen från: http://kaninmagazinet.se/2012/may/kaninpest-myxomatos.html

 

// Alice



Ensam hemma ^^

Japp, idag känner jag mig helt kryy igen :) Ingen huvudvärk och ingen feber (Y)
Tror det kanske var för att jag behövde sova, har ju varit uppe till klockan 2 nästan sen vi fick sommarlov :s
Hehe, jag hade tänkt att fota Adolf lite fint ute idag men såklart möts man av regn men ändå är det 18.3 grader ute O_o Nåja, kanske tar in honom ändå och fotar så jag gör en liten fejk ''studio'' av ett lakan ;) Får se hur det går och såklart kommer jag att ha Nikon eftersom min Olympus kan slänga sig i väggen :3

Ska äta mat nu hehe, har egentligen precis ätit frukost men shit the same :D

Ska även gå ut med Vera nu innan kom jag på hehe så måste sticka ^^

Verisen :3

Bild från skolavslutningen ^^ Var bara tvungen xd Haha hittar ni mig? ;3


Adolfan :33333

// Alice

Gud verkar inte gilla mig den här veckan..

Tänkte vara snäll och torka brännnässlor till mina kära kaniner...

Goda nyheter

Goooda nyheter!
Loppan och Ludde är kompisar igen!! :D
(Hehe har glömt berätta det)

Loppan och Ludde har bott tillsammans i hela sitt liv, dom är syskon så dom har aldrig bråkat och så. (nafsat har dom ju såklart men aldrig något allvarligt)
Men Ludde har ju fått flytta till en annan bur nu när Loppan fått ungar och efter det har han börjat bitit henne han har följt efter henne och velat vara med henne men Loppan har ju sprungit iväg när han kommit nära men igår kom Ludde på att om man slutar bitas så får man sitta bredvid och mysa.


Så igår när jag kom ut möttes jag av det här<333

/Frida

Mer bilder..

Idag ska jag nog va med kaninerna, göra klart hindret. Sedan ska vi hämta mormor och sedan åka till landet.
Vill inte vara borta från bebisarna igen :( Är ju bara Ludde som får följa med..
Vill egentligen inte men bebisarna och Loppan kommer följa med om ungefär en vecka.
Tror jag ska hoppa lite också och gå ut en sväng med Ludde.
Här är resten av bilderna från igår:

Blev faktiskt nöjd med dom här bilderna!
/Frida

Linnéa - sorry!

Var i göteborg hela dan igår, därför ingen blogging.. Hade inget bra mobilnät heller, så kunde inte blogga från mobilen..
Fick iaf med mig massor med fina kläder hem! :)

Ladder upp bilderna sen, :)
Idag.. så ska jag antagligen ta ut Dumle, sen ska jag börja kolla efter en billgi hamsterbur! eftersom mamma har praktiskt taget gått med på att skaffa en liten hamster! :'D

Härligt härligt! sen ska jag även ringa till pappa, och höra om Dumle får hänga med till han , och bo där tills hon kommit på rätt spår igen.. :)
ohyes, mycket att fixa idag då! ^^ Men jag har ju all tid i vääärlden ! ^^

höhöö, hörs sen!

/ Nea

Affe förra sommarn!

Bad day yess =\

Vaknade idag av att jag var väldigt trött, hade sovit till 12 så egentligen undrar jag varför ajja när jag hade ätit frukost satte jag mig och kollade på film (alla twilight) (a' och när jag kollade på Eclipse så kände jag att jag hade grymt ont i huvudet och att jag svettades så jag tog tempen och kag hade feber -_-
Så soffan har varit min plats idag :) tänkte ta in Adolf och gosa med honom men eftersom han levt hela sitt liv ute så får han panik när han kommer in =\ så blev bara att ge honom mat och släppa ut honom på altanen :P
Bloggar genom mobilen eftersom jag inte kan sova -.-

// Alice


Tha dayy

Dagen har varaigt ganska trist. Satt vid datorn fram till 3 (a)
Sedan gick jag ut och byggde hinder, men vi hade bara lite brädor så det blev ett litet dåligt hinder, kan lägga upp bilder imårgon när det är klart. Sedan har jag vart lite med kaninerna och så.

Kan inte bestämma mig för vilken unge jag ska behålla:..
Nelson: Bra: Han är på och kommer alltid fram i buren och litar på mig. Dåligt: Han är dubbelmanad och han är kille.
Freja: Bra: Pigg och på och blir säkert duktig på att hoppa. Dåligt: Lite för sprallig? Är lite rädd att hon blir som Ludde.
Engla: Är ganska osäker hur hon kommer bli inom hoppningen, har faktiskt ingen aning. Ganska mysig. Dåligt: Hon är föör blyg, blir ju nåt att jobba med men...hm.
Kiwi: Har börjat funderat på att behålla henne, har jag ju med alla men mer då. Hon är lite tuffare så hon kanske skulle funka med Ludde, blir säkert ok inom hhoppningen också. BLir kanske hon jag behåller.

Jaja, jag har ju några veckor till att bestämma mig på.

Jag har världens finaste tjej, hon har vart hur mysig som hälst idag<3
//Frida

Filmerna

Här får ni filmerna endå, ni fattade visst inte att det var här man skulle kommentera!

Trickträningen:


Hoppningen:


/Frida

Snickar'n

Bygger hinder, ja det går ju bra.
Sågar mig i foten, duktigt!

/Frida

Alice tipsar ;D

Jag tippsar verkligen om denna hemsidan:

http://www.teddytassen.se/

Bra om man letar kanin och bor i göteborg området, dom säljer även leksaker till kaninen och hinder så en hemsida jag följer jämt och kollar på kaniner som är till salu :3

Så! Om du tänker skaffa kanin eller bara vill ha tillbehör så kolla in på sidan ;)


Bild i repris i know xd

Idag smäller de!!

Japp, idag när min pappa kommit hem ska vi ta ner burarna och sen ska Simba bli min, men jag vet inte riktigt för vi har inte bestämt var den stora ute buren ska stå för den måste stå mot en vägg. Men iaf!! :D Ni får lite bilder som jag har på Simba


Hoppning med L & L

Idag hoppade jag med Loppan och Ludde, dom var jätteduktiga båda 2.
Loppan var superduktig, i längden går det bättre för Loppan då hon springer innan hindret och tar sats. Ludde kan hoppa lika högt/långt från stillastående men man måste putta på honom hela tiden så jag tycker det är roligare att hoppa med Loppan. Jag tränade längd och använde typ 5 hinder så mobba inte mina bilder :P Hela hindret blev ungefär en meter. Jag tricktränade lite med Loppan också, körde snurra som vi inte gjort på jättelänge, puss, stegra osv. Testade äver hopp upp men hon hoppar bara upp med framtassarna, inte mer.

Har ju inte berättat det på den här bloggen så jag gör det nu:
Ludde är galen, han sprattlar hela tiden, blir rädd för allt och bits.
Vi bor nära arlanda så det kommer flygplan typ varannan minut och han blir lika rädd varje gång, han blir rädd för alla "nya" lukter. Han är rädd för korv och alla sorters djur. Kaninhanar är han inte så rädd för längre! :P

Om vi är med honom mycket så är det enda som förbättras att han biter mindre. Jag håller ju kvar honom när han sprattlar så han ska förstå att det inte tjänar något till men det blir inte bättre så jag börjar fundera på om han har ont.
Jag ska göra lite olika saker om dagarna, ta ut honom i koppel men vissa dagar får han gå i skogen, vissa dagar gräva, vissa dagar bara hoppa runt osv. Han är så arg så då kanske han blir lite gladare.

Jag har 2 filmer, en från trickträningen och en från hoppningen men om ni vill se dom så får det vara minst 3 kommentarer på det här inlägget, för jag tänker inte sitta i en timme och ladda upp dom utan att nån vill se. så kommentera! :)



En kompis skulle egentligen komma hit så jag tackade nej till alla andra eftersom jag redan tackat ja till henne, men nu kan hon tydligen inte komma "woops", så jag är inte irriterad alls, jag är superglad!

/Frida

Världens sämsta dag :c

Jadu... Den här dagen kan man säga är en hemsk dag..
Måste städa mitt rum, röja gamla kläder i gaderoben, städa Adolfs bur (om jag hinner annars blirre imorgon)
Sen om jag vill ha min månadspeng måste jag fixa i köket, typ städa :ccc

Nåjja, om jag hinner blirre la att vara med Linnea kanske :)


Bjuder på några bilder ^^





Nikon D60 :)

// Alice

Linnéa - Godmooorgooon!

Godmorgon världen! 

Nu ska jag till Mormor och käka lunch.. sen ska jag hem och ta ut Dumle tror jag ... :)

Alice och jag tog oss ann en aggressiv hona igår, som vi ska ta hem och försöka göra något av.. Sen antagligen sälja vidare / ge tillbaka när hon har blivit bättre :)
Ska bli såå kul att följa denna resa alltså! Dumle visade massa tecken på nyfikenhet igår, och hon är sjukt mysig är hon kommer ut..
Ska bara se till att hon inte är så aggressiv i buren, så dom små barnen vågar hålla i den också ;)

Nu blir det lite bilder! Kramis!

Juste ! Dumle är även Adolfs ( alice kanin ) dotter, och är min gamla kanin Tuzzilgaohs unge .. :D så den är i släkten! ;)



Lilla dumle! :)

Dumle och Tuzzan :)
Här är dock Dumle liten.. :)

/ nea

Redigerat

Nu har jag äntligen redigerat klart dom här bilderna, det har tagit år haha. Jaja kommentera gärna vad ni tyckte om dom! :)

Guuuuud vad blogg.se krånglar det tog 2 timmar att ladda upp dom här bilderna!!
/Frida

Längtan av en kanin går inte att beskriva.

Heeeej, imorgon eller idg kommer Simba! Jag sitter iaf just nu o taggar till grönan, jag och Simba nuvarande ägare tänkte ta ner hans triangelformade bur som han är i på dagarna till min gräsmatta. Men jag vill gärna att vi ska ta ner två våningsburen och ställa vid mitt hus, men den sitter fast på hennes förråd. Men det som verkligen känns skit är att jag köpte koppel, bortse & klo sax, så kommer hon som har honom just nu med samma saker -.- jaja. Ni får en bild på Findus för jag hade ingen bild på Simba i mobilen.


/ Linda


Härstamningsbevis

Nu håller jag på att skriva härstamningsbevis åt bebisar, det går ju bra... Det första jag gör är att skriva fel.
Ungarna kommer att stanna ungefär en månad till, vill gärna ha dom hemma lite längre så att jag kan avvänja Engla från mamman och syskonen lite lungt.

Idag ska jag kanske åka till brukshundsklubben med Yvonne och Bonso, jag måste träna Bonso innan nästa kurs då han inte vågar gå in i tunnlar och typ bara har testat hopp-hindret.

Jaja nu ska jag gå, hejdå!

/Frida

Hoppningen med Adolf ;D

Hoppas ju med Adolf idag och Linnea hjälpte till att fota lite såhär kommer en bildbomb!
Tog lång tid att skriva mitt namn på alla bilder så hoppas dom uppskattas O.o

























Glöm inte kommentera nu ;D

// Alice

Hur jag fick L & L

Hur jag fick Loppan och Ludde:

Min lillasyster och jag åkte till en uppfödning kallad "skruttans kaniner" det var redan innan bestämt att Maja skulle ha en tjej och jag en kille men när vi kom dit så gick Maja direkt fram till en bur och pekade på en liten lurvig grå kanin.
Uppfödaren gav henne den och hon satt med honom ett tag, jag blev då lite småsur på henne då det var från fel kull och en kille.
Men eftersom vi ville ha syskon så dom skulle fungera bra tillsammans så jag fick en liten svart hona i knät, jag blev helt kär! Vi tänkte titta lite på dom från den andra kullen som vi egentligen skulle köpt av men varken jag eller Maja tänkte släppa våra lurvbollar så det blev dom vi valde.
Vi tingade dom och sedan åkte vi hem.

En 2 veckor senare så var det en dag kvar tills dom skulle komma så jag sa till mamma att jag skulle gå ner och fixa klart buren men då började hon "nej men vi gör det efter majas ridning" "inte nu" "jag har några grejer kvar att köpa" jag fattade inte varför jag inte fick gå ner men jag gjorde det ändå, haha mamma sprang efter och när jag kom ner så ser jag något grått springa in i kaninhuset, jag vände mig om och "VAD VAR DET DÄR?"
Sedan satt jag där hela kvällen, innan skolan osv..
Mamma ville inte att vi skulle se dom eftersom Maja inte skulle vela gå på ridningen då :P
Hon hade hämtat dom en dag innan av någon anledning :)
Båda var ganska blyga men gosiga.

Dååålig cykeltur

Har bara legat och slappat hela dagen men när det började regna fick Loppan och barnen komma in och mysa :3

Handlade ju med Linda igår och då köpte jag godis till Loppan så det fick hon smaka och det tyckte hon var jumjum!

Sedan skulle jag gå ut med Bonso så jag cyklade dit men hon var inte hemma så jag skulle cykla hem igen men då stod DET EN JÄKLA TRAKTOR DÄR SÅ JAG FICK CYKLA PÅ DEN LERIGA ÅKERN OCH DET HADE JUST REGNAT SÅ JAG RAMLADE OCH MINA SKOR ÄR FÖRSTÖRDA och sedan så kom det en till traktor så jag fick cykla genom skogen också och nu är jag lite PISSED OFF!

Linda ska fråga om hon kan få Simba en dag tidigare så kanske hon kan följa med till landet så kan vi lära honom hoppa för han har varit hoppkanin så han kommer säkert ihåg.

Jaja nu ska jag se om Yvonne är hemma så jag kan gå ut med Bonso, tjao!

Fotat Alice!

Idag har jag fotat alice och adolf! :3 blev riktigt grymma bilder!

sen kommer alice hit, och vi ska ta ut Dumle lite  :D


varje gång jag blundar är det dig jag ser (L)

Saknar dig Alfredo :( <3

// Nea

Väääääntar..

Jag väntar & väntar på att jag ska få Simba (Stampe) .... Det är 4 dagar kvar tills grannarna flyttar sen är han min! :D Jag & Frida ska träna honom i hoppning, ska bli jättekul. Buren är en två våningsbur, & så är de en ute bur som man kan ställa lite var som helst på gräsmattan, har också tänkt köpa ett kompost galler så jag kan låta honom springa. Igår var iaf jag & Frida på Stinsen & köpte saker på Arken Zoo. Jag köpte ett koppel, en borste & en sax som man klipper klorna med. De var ganska dyrt för bara dom sakerna kostade 465 kr :/ Sen hade vi typ 2 timmar till på oss så då blev de kläder osv.. Känns som att det ända jag gör är att vänta på Simba. Sen väntar jag ju förstås också efter att jag ska hyra Fairlane (en häst på min ridskola) i en vecka. Jaja, nu ska jag äta muffins!!
/ LINDA

Presentation-Frida

Hej jag heter Frida och jag fyller 13 om en månad. Mina intressen är fota hålla på med djur och redigera.
Jag har Sagoträdets kaningård och där finns för tillfället 6 kaniner. 2 vuxna (mina första kaniner) som är syskon, en svart hona vid namn Skruttans Athena men hon kallas Loppan och en blå kastrerad hane vid namn Skruttans Apollon som kallas Ludde.
Loppan och Ludde brukar bo tillsammans men nu bor Ludde själv eftersom Loppan fick ungar för ungefär en månad sen, 3 tjejer och en kille. Alla mina kaniner är lejonhuvade.
Jag håller på med både utställning och hoppning. Jag har bara vart på en utställning då jag bara ställer ut Loppan för Ludde skulle bita domarn. Jag hoppar men tävlar inte då mina kaniner är hemskt skraja av sig. Loppan hoppar runt 30.

På min fritid fotar jag mest, är med mina djur och går ut med Bonso. (Bonso är min grannes hund och jag går på agilitykurser och går ut med honom, han är schäfer/labrador)
Jag håller inte på med hästar som dom andra gör, jag gjorde det och rider på eds då och då.
Jag red på kimsta islandshästar förut men jag blev allergisk så jag fick sluta. Tänkte börja där så småning om igen men jag är fortfarande allergisk och sedan blev det ju mindre roligt när Thor dog<3
Jag har även en galen sköldis som är lite knasig i bollen :)

Jag:


Loppan:



Ludde:


Freja:


Engla:


Kiwi:


Nelson:


Här är burarna, den främre buren bor Loppan och ungarna i och den där bakom bor Ludde i.

Ja, det var väl allt.
/Frida

Presentation-Alice Höök

Hej jag heter Alice Höök men jag brukar kallas Ali eller Apelsinen som mina kompisar kalla mig ;3
Jag är 13 år och har en kanin som heter Adolf. Mina intressen är: Djur, sjunga, kompisar och hästar!


Adolf
Namn: Adolf
Ålder: 4 år
Ras: Blandras med bla. Hermelin, Löwen, Dvärgvädur och Belgiskjätte

Adolf: Adolf fick jag på ett kaninläger, jag hade fått intresse för honom redan innan han inte var min kanin. Mamma och pappa var osäkra på om jag skulle klara av en kanin men på lägret skickade dom ett sms att jag kunde få honom och ta med honom direkt hem efter lägret. Adolf var då 1 år så jag har haft honom i nu i cirka 2-3 år :) Han älskar att hoppa och det högsta han hoppat är 73 cm av en slump :) Adolf blev även pappa år 2010.

Jag: Jag är en sprallig djurgalen tjej som drömmer om att ha en gård i framtiden med massa hästar och kaniner såklart! :) Jag älskar att sjunga och gör olika covers på låtar som kan komma upp här på bloggen ibland med massa olika kaninbilder ;) Jag är 1,63 cm lång och har en sköthäst som heter Smulan. Jag har haft 4 kaniner inklusive Adolf i mitt liv då jag fick kaniner under tiden jag hade Adolf :)

Bild på mig:

Har ingen ny bild på hela mitt ansikte så en kamera får vara ivägen xd

Adolf






Presentation-Linnéa Jonsson

Hejsan! Mitt namn är Linnéa, men jag kallas för Nea! Jag är 13 år och bor i lilla varberg!
Just nu äger jag två kaniner, Alfred och Kolan, men hjälper till med min grannes kanin, då den är bitsk och aggressiv och barnen inte vågar hantera den.
Jag har även två hästar som jag rider och sköter om, Loppan och Chippi :)
Annars, ja jag är ganska fotointresserad , och älskar att vara med kompisar och ute i naturen! Jag är väldigt glad av mig, och älskar att träffa nya människor!


Min ena kanin heter Alfred, han är en dvärgv. / hermelin, och är runt 5 år gammal :)

Alfred är en väldigt speciell kanin, som jag fick sommarn 2008, hans nos är lite missbildad, så han sticker ut lite från mängden. Alfred gillar att hoppa, och äta potatis så hela hans ansikte blir gult :c
Ja, det var väl det mesta om lilla Affe :D

Min andra kanin heter Kolan, och är en dvärgvädur som jag har fött upp själv :)
Kolan blev lite mobbad av sina syskon när hon var mindre, och fick därför flytta in i mitt rum, så hon är mer som en hund än kanin om man säger så ^^
Kolan är en glad och positiv kanin, kan vara lite tjurig ibland,  men menar aldrig något illa!


Här är då en lite lagom flummig bild på mig! ^^



Alfred! :)

Kolan :)
lite suddig bild bara :c

haha jajjemen! :D
/ linnéa

Presentation-Linda Öström

Hej jag heter Linda och jag är 12 år. Mina intressen är att rida och fota.

Simba
Namn  Simba
Ålder  Vet ej just nu
Ras  Dvärgvädur

Simba: Jo, mina grannar flyttar om några dagar & dom har en kanin men som dom inte kan ta med när dom flyttar, då frågade dom om jag ville ha den. Svarade såklart ja. Egentligen heter han Stampe, men jag tycker de är så tråkigt för så heter ju alla kaniner, så jag fick lite namn förslag av Frida så det blev Simba, jag tror att det är 4 dagar kvar tills mina grannar flyttar & då får jag honom :D

Jag: Jag bor ute på landet nära Arlanda, jag & Frida har gått på samma dagis så vi känner varann sen vi var små. Jag tar hand om en häst som heter Flugan & som är en travare, jag har en katt som heter Findus & en kanin som heter Simba. Jag rider på en ridskola & jag dansar showdance & street dance i Upplands Väsby.


Jag:


Simba:


/ Linda


Hej!

Hej nu är bloggen klar!
Den kommer drivas av Frida Wallin, Linda Öström, Linnéa Jonsson & Alice Höök.
Snart kommer presentationer och sedan börjar vi blogga :)

RSS 2.0